Muovitekniikka V. Riittinen

Suomalaista muovi­osaamista jo yli 50 vuoden ajan

Muovitekniikka V. Riittinen & Co on vuonna 1967 perustettu ylöjärveläinen perheyritys, joka ruiskupuristaa muovia erityisesti eri teollisuudenalojen käyttöön. 

Alusta asti toimintaamme on leimannut asiakaslähtöisyys: Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, ja kattavan tuotevalikoimamme lisäksi valmistamme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt muoviosat. Pitkät asiakassuhteet kertovat luottamuksesta sekä meihin että tuotteisiimme. 

Monikäyttöiset tuotteet, vastuullinen tuotanto

Suurin osa asiakaskunnastamme toimii rakennus- ja erityisesti betoniteollisuuden parissa, mutta monipuolisia tuotteitamme hyödynnetään kattavasti huonekaluteollisuudesta savukaasun puhdistukseen. Tuotannosta noin puolet menee vientiin, enimmäkseen muihin Pohjoismaihin. 

Vastuullisuus on asiakastyytyväisyyden ohella tärkeimpiä arvojamme. Teemme jatkuvasti töitä puhtaamman tulevaisuuden eteen, ja kantavana tavoitteenamme on tuotantomme ympäristövaikutusten minimointi ja entistä kestävämpi tuotantoprosessi.

Ota yhteyttä »

Kotimainen muoviosa kestää käyttöä

Lujassa paikassa tarvitaan luottoa. Monikäyttöiset muovituotteemme on suunniteltu kestämään ja palvelemaan eri teollisuudenalojen tarpeita. 

Meillä on laaja tuotevalikoima erikoistuotteita sekä kyky toteuttaa myös uusia tarpeen mukaan. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisumalleja asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaanamme saat kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella: Tarjoamme tuotteiden kehitystyön sekä oman muottisuunnittelun ja -valmistuksen. Kaikki tämä onnistuu nykyaikaisilla tuotantovälineillämme, ja lopputuloksena on huippuluokan laatu ja tyytyväinen asiakas.

Meillä on vankka kokemus 3D-mallintamisesta ja mallin viemisestä tuotteeksi. Hyvät, pitkäaikaiset asiakassuhteemme kertovat tuotteiden ja yhteistyön laadusta. 

Olemme erikoistuneet teollisuuden alueille, kuten rakennus-, puusepän- ja maaliteollisuuteen. Tuotevalikoimasta löytyy erikoistuotteita myös useille muille osa-alueille, joista esimerkkinä toimivat muun muassa teollisuuden pesureissa käytettävät täytekappaleet.

Tutustu tuotteisiin »

Kysyttävää? Otamme sinuun yhteyttä.

Soita 033458700