Muovi­ratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Osaamista jo vuodesta 1967

Tuotevalikoima » Ota yhteyttä »

Muovituotteiden edelläkävijä Pohjoismaissa

Pitkän linjan perheyritys Muovitekniikka V. Riittinen & Co tarjoaa muovituotteiden kokonaisratkaisut teollisuuden tarpeisiin muotinvalmistuksesta lähtien. 

Muovitekniikka V. Riittinen & Co on vuonna 1967 perustettu muovialan yritys, joka toimii Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Markkina-aluettamme on kotimaan lisäksi myös muut Pohjoismaat. Tarjoamme muovituotteita muun muassa rakennus-, maali  ja puusepänteollisuuteen, ja näistä erityisesti betoniteollisuuden käyttöön. 

Valttikortteinamme ovat perheyritykselle ominainen asiakaslähtöisyys ja nykyaikainen tuotantotekniikka. Saat muovituotteet kokonaisvaltaisena palveluna aina muotinvalmistuksesta valmiiseen tuotteeseen.

Laajasta valikoimasta täysin räätälöityihin tuotteisiin

Meillä on kattava valikoima erikoistuotteita ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisumalleja asiakkaiden tarpeisiin. Vankka kokemus ja osaaminen takaavat myös asiakkaidemme suunnittelemien erikoistuotteiden toteutukset. Meillä on luotettavan toimittajan sekä yhteistyökumppanin maine, ja siksi myös pitkät ja toimivat suhteet asiakkaisiimme. 

Tutustu tuotteisiimme ja kerro, miten voimme palvella

Lisää meistä »

Ontelolaatan tulpat

Erinomaisesti suunnitellut ontelo­laatan sulkijat

Suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtia ovat jo heti materiaalin valinnasta alkaen laadukas ja hyvin toimiva tuote. Tuotannostamme löytyy jo valmiiksi tulppamallit useimmille käytössä oleville ontelolaatoille sekä useimmat erikoismallit.

Paaluvälikkeet

Huolella testattu ja laatu­materiaaleista valmistettu

Paaluvälikkeillemme ominaista on niiden helppo käytettävyys, oikeat muodot sekä etäisyydet ja irtoamattomuus. Valikoimaamme kuuluu kattavasti vaihtoehtoja erilaisten tarpeiden mukaan.

Täytekappaleet

Käytännölliset ja tehokkaat täyte­kappaleet

Täytekappaleet on suunniteltu ja valmistettu niin, että niissä yhdistyvät aineen- ja energiansiirron tehokkuus sekä käyttötaloudelle matala painehäviö.

Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Vastuullista muovintuotantoa: uusiomuovituotteet, hiilijalanjälkimittaukset ja elinkaariajattelu siivittävät matkaamme kestävään huomiseen. 

Jokainen meistä voi tehdä kestävämpiä valintoja maailmamme hyväksi, ja ratkaisevassa osassa olemme erityisesti me teollisuuden toimijat. Muovitekniikka V. Riittinen tekee jatkuvasti töitä ohjatakseen toimintaansa ympäristöystävällisemmäksi koko tuotantoketjun osalta. 

Olemme sitoutuneet edistämään kulkua kohti kestävää tulevaisuutta, ja toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Esimerkiksi ontelotaatan tulppien koko elinkaaren hiilijalanjälki on laskettu, ja seuraavaksi selvitämme paaluvälikkeiden hiilijalanjäljen. Käytössämme on  Rakennustietosäätiön EPD -ympäristöseloste, jonka toimitamme asiakkaalle hänen niin toivoessaan. 

Muovi on materiaalina äärimmäisen monikäyttöinen, ja lähes kaikki muovilaadut ovat kierrätettävissä jopa kymmeneen kertaan. Kaikki harmaat muovituotteemme on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja tulemme lisäämään uusiomuovista valmistettujen tuotteiden valikoimaa entisestään tulevien vuosien aikana.

Kestävä ja laadukas suomalainen muovituote on vastuullinen valinta.

 

Tuotteet »

Kysyttävää? Otamme sinuun yhteyttä.

Soita 033458700